View Single Post
Old 08-05-2008, 08:30 PM   #10
Lil' Biggie
Scooby Specialist
 
Member#: 93992
Join Date: Aug 2005
Chapter/Region: RMIC
Location: Miller Motorsports Park
Vehicle:
'06 EVO MR,
'89 240SX, '07 Yaris

Default

August 16th Lap Battle Race Days Schedule:

8:30am Lap Battle Drivers Meeting (GP Garage Classroom 1)

8:00-8:30 Race Group 1&2 Practice 30 Minutes
8:40-9:10 Race Group 3 Practice 30 Minutes
9:20-9:30 MPRA Drivers Meeting
9:20-9:40 Lap Battle Practice 20 Minutes
9:50-10:10 Race Group 1 Qualifying 20 Minutes
10:20-10:40 Race Group 2 Qualifying 20 Minutes
10:50-11:10 Lap Battle Practice 20 Minutes
11:20-11:40 Race Group 3 Qualifying 20 Minutes
11:50-12:10 Race Group 1 Race 1 20 Minutes
12:10-1:10 Lunch (60 Minutes)
1:10-1:30 Race Group 2 Race 1 20 Minutes
1:40-2:00 Lap Battle Practice 20 Minutes
2:10-2:30 Race Group 3 Race 1 20 Minutes
2:40-3:10 Race Group 1 Race 2 30 Minutes
3:20-3:50 Race Group 2 Race 2 30 Minutes
4:00-4:20 Lap Battle Competition 20 Minutes
4:30-5:00 Race Group 3 Race 2 30 Minutes

5:30 Awards (Club House)
* Registered users of the site do not see these ads.
Lil' Biggie is offline   Reply With Quote