View Single Post
Old 11-14-2009, 11:28 AM   #1
surfrjag
Scooby Newbie
 
Member#: 225671
Join Date: Oct 2009
Location: chesapeake, va
Vehicle:
2002 wrx impreza
the black pearl

Default connecting to ecu

ok so i have ben doin some logs with no problems however, now wanted to make a copy of my rom and i can get the car into test mode but when i try to make the copy it goes this far and thats it... i have tried turning ignition just before and just after i hit ok for the read. any help would be great...


02 wrx



[11:17:40.235] EcuFlash Version 1.42.2595
[11:17:40.235] OS Version Windows XP
[11:17:40.235] Qt Version 4.5.0
[11:17:40.255] 56 memory models read.
[11:17:40.255] scanning for metadata models in C:/Program Files/OpenECU/EcuFlash/rommetadata
[11:17:41.537] 343 ROM metadata models scanned.
[11:17:41.537] checksum module "subarudbw" loaded.
[11:17:41.537] checksum module "mitsucan" loaded.
[11:17:41.537] flashing tool "wrx02" loaded.
[11:17:41.547] flashing tool "wrx04" loaded.
[11:17:41.547] flashing tool "sti04" loaded.
[11:17:41.547] flashing tool "sti05" loaded.
[11:17:41.547] flashing tool "mitsukernel" loaded.
[11:17:41.547] flashing tool "mitsukernelocp" loaded.
[11:17:41.547] flashing tool "mitsubootloader" loaded.
[11:17:41.547] flashing tool "shbootmode" loaded.
[11:17:41.557] flashing tool "shaudmode" loaded.
[11:17:41.557] flashing tool "subarucan" loaded.
[11:17:41.567] flashing tool "mitsucan" loaded.
[11:17:57.560] J2534 API Version: 04.04
[11:17:57.560] J2534 DLL Version: 0.50.2598 Jun 26 2009 15:02:29
[11:17:57.560] Device Firmware Version: 1.10.2658
[11:18:01.125] denso02_bootloader_cmd_start
[11:18:02.387] denso02_bootloader_cmd_start
[11:18:03.659] denso02_bootloader_cmd_start
[11:18:04.931] denso02_bootloader_cmd_start
[11:18:06.202] denso02_bootloader_cmd_start
[11:18:06.603] kernel get version
[11:18:06.913] interface close
[11:18:06.924] interface close
* Registered users of the site do not see these ads.
surfrjag is offline   Reply With Quote