View Single Post
Old 10-06-2012, 12:55 PM   #29
spoolinsti05
Scooby Specialist
 
Member#: 108051
Join Date: Feb 2006
Chapter/Region: Tri-State
Location: NY
Vehicle:
2005 TickingTimeBomb
Jr tuned TT Sleeved

Default

Well car's been re tuned since on 24psi it pulls good and run's good pretty smooth considering everything that's been done. I've got about 2500 miles on it. about 4 4 hour round trip's total. with no issues with anything.

just got one small problem still won't pass emissions no cel on o2 monitor not ready or evap system.

Evap is probably from not having my evap solenoid in.

o2 is ether the ultimate racing down pipe? or my rear o2 sensor is responding slow witch is what I'm seeing when logging the voltage. and I've had the po139 code about 4 times before my re tune.

but again I found a small fuel leak after the tune on the return line from the fpr and a small vac leak on the adjuster for the afpr. so I fixed those now the car rev's above 6500 rpm's it wouldn't while getting my re tune. but it goes rich under boost and lean above 6500rpm's so I'm guessing I need a re tune again.

hopeing jr can fit me in. But I'm stumped as if the evap and o2 are even the issues for my emissions troubles or if it's just the tune off again after i fixed my last two issues.

oh an she smokes sometime on initial start's not all the time. we think it may be there valve stem seals as they are stock granted the low mileage on my car. Could even be the ring's honestly maybe they didn't seal fully from all that fuel she was dumping at first.

Doesn't matter right now will fix that another time. Basically I'm just working on getting it passed threw emissions so we can put the aem in and go for kill motors gotta come back out anyways.
* Registered users of the site do not see these ads.
spoolinsti05 is offline   Reply With Quote