Thread: EJ207 Owners?
View Single Post
Old 10-08-2012, 01:09 AM   #4416
D-Rodman
Scooby Specialist
 
Member#: 110078
Join Date: Mar 2006
Chapter/Region: Tri-State
Location: Long Island N.Y.
Vehicle:
05 saabaru artc gr
02 wrx wag wrb ej207

Default

Quote:
Originally Posted by simon021 View Post
Hey D-Rodman, could you do one thing for me? I was told that if the CEL does NOT illuminate when the key is turned to ON but the motor is off, that the ECU is probably dead. This is the case for me. Key ON motor OFF, no CEL. Also the car just cranks and cranks with the jdm ecu, doesnt even attempt to start.

Could you please confirm for me that if you turn your key to ON and do not start the engine, that the CEL comes on along with the rest of the lights on the dash?

I can swap back to my USDM ECU and this is the case. The CEL is ON with the key ON and the motor OFF. Then when I start the car, the CEL goes away along with the oil light and all the other cluster lights that go away when you start the car.

D-Rodman if you could confirm that for me, it would be greatly appreciated.
Sorry dude, computer was on but I was building a desk for the home office.
Just checked what you asked to confirm, with the ignition in the on position and the engine is off, check engine light, oil, etc, all illuminate.
Sorry to confirm the worst for ya, happy to help.
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by D-Rodman; 10-08-2012 at 01:15 AM.
D-Rodman is offline   Reply With Quote