View Single Post
Old 01-02-2013, 09:29 PM   #17
SleepNMnky
Scooby Specialist
 
Member#: 302491
Join Date: Nov 2011
Chapter/Region: Tri-State
Location: Buffalo, NY
Vehicle:
2012 Impreza 2.0i Pr
Dark Grey Metallic CVT

Default

Quote:
Originally Posted by JK1320 View Post
I have a 2013 WRX and am having issues with the BT connection. Phone is a Motorola Droid Bionic.

When I got the car it had some issues staying synced and then it would not automatically resync when I shut the car off, I would have to go into the phone and select the car media to get it to sync.

I repaired it myself through the voice system, it seemed to work fine. I was able to change songs up and down etc. Last Monday when I jumped in the car after it had sat a few days and the phone would not sync, so I repaired it throught he voice system. It worked, but would not let me change the songs.

When I got to my destination I shut the car off and fired it up again to see if the phone would auto sync. No, it would not. It still will not, all of the suddon I am having to repair it every time I get in the car?

Frustrated and hoping someone has an idea here...
I hat the exact same thing happen to me this week. Wouldn't sync. Started Monday. Deleted it & set it up only to play audio with no track info, couldn't change tracks. I deleted it from the phone & car. Left it alone & unpaired for 2 days. Just set it back up through voice commands today & now it's fine. I have an iPhone 5, Have no idea WTF happened Monday but seems to be fine now.
* Registered users of the site do not see these ads.
SleepNMnky is offline   Reply With Quote