View Single Post
Old 02-08-2004, 09:04 PM   #1
BritSti
Scooby Newbie
 
Member#: 38057
Join Date: Jun 2003
Location: Hingham, MA
Vehicle:
2010 IS-F
USB

Default Clutch Bypass help needed

Basically, almost finished with my remote start setup (04 STi - Omega Rallystarter), however I'm having issues getting a bypass relay to work right.

So I have setup a relay as described in the "Ultimate Alarm Thread".
85 - Trigger for starter wire coming from remote start
86 - Constant 12v
30 - Clutch wire (highest switch)
87 - Clutch wire (highest switch)

Now, problem is when I depress the clutch, I get this awful buzzing sound from what looks like the clutch switch itself, can't be good.

If I disconnect the 12v constant it goes away. I have verified the clutch wires are tapped correctly, if I loop them together I have a constant bypass.

My 12v tap shows 12v and my starter wire shows 4+v. I am thinking the starter wire (fairly large guage which goes from the remote starter to my oem security starter interrupt) may not be correct.

Now looking at NetZ's specs on Dreamspeed I see the following recommendation :

1) Pin 86 to 2nd Ignition Output off Remote Start relay pack
2) Pin 85 to Blue Status Output off Alarm/Remote Start unit
3) Pin 87 to Ground or Ground side of Clutch Switch
4) Pin 30 to Non-Ground side of Clutch Switch

Now I have a 2nd ignition output which is used, no voltage showing. However, I do not appear to have an equivalent blue status output.

Any suggestions here would be great. Thanks again.

* Registered users of the site do not see these ads.
BritSti is offline   Reply With Quote