View Single Post
Old 05-21-2004, 04:10 PM   #9
KanosWRX
Scooby Specialist
 
Member#: 17904
Join Date: Apr 2002
Chapter/Region: MAIC
Location: NOVA -> HI -> NOVA
Vehicle:
010 STI
Black

Default

Hmm, this is a good post. I just installed some 04 Pink Lowering Springs on my V7 STI Type RA Struts. When they were first installed I noticed clunking coming from the rear, but we then found that we didn't tighten the top strut bolt all the way, it was finger loose. Since the struts were already on the car and it was late we just tightened the bolts while they were attached, wasn't to hard fitting a socket wrench in there. Anyways, with those bolts tightened I went out for another test drive. I haven't heard any noises since re-tightening them (which was our fault for not tightnening them all the way in the first place, it was late). But yeah, I haven't had any problems with my V7 STI Type RA Struts, they are super solid, no noises at all.

I am guessing this is only a problem if you try to put 04 springs and top hats on 02/03 WRX Struts. My V7 STI Struts don't have those bump stops on the outside of the strut. Looking at some pictures of the V7 STI struts, they seem to have a lip as well.



The thing is, the lip on the V7 STI struts looks bigger then the ones on your WRX struts. So they probably match up to the strut top hats like the v8 ones, hence no problems for me, or the other people I have seen that are using V7 STI Struts and V8 Springs and tophats
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by KanosWRX; 05-21-2004 at 04:24 PM.
KanosWRX is offline   Reply With Quote