View Single Post
Old 07-09-2004, 10:28 PM   #53
big_adventure
Scooby Specialist
 
Member#: 40501
Join Date: Jul 2003
Location: Paris, FR
Vehicle:
2005 Decathalon 21sp
One WheelSeanPower

Default

A little bit more news -

The engine is ALMOST ready to rock. RC sent out a newly machined set of injectors yesterday. I called them and got the tracking number. When I punched it into Google to get to UPS, I got some bad, bad news. They were accidentally shipped 3-day, not next day. No!

A quick phone call to RC took care of things as well as possible, and they machined another set and have shipped them next-day, for Saturday delivery. That's all good, as long as they arrive.

I went back to the shop today for a little more tech-work. I put on the PS pump (we were missing a bolt), the alternator and the tensioner, and got the belts back on. Then I re-installed the radiator and the coolant hoses. I put on the downpipe and the catless midpipe from TXS, and wired up the rear O2 and my wideband. I, after 2 hours and fashinoning a tool with a die grinder, managed to move the ECU pins and then the driver's side harness pins to support AVCS. I still have to wire in the shielded wiring to support the AVCS cam sensors, and for that I need some Honda or Subaru harness pins. Once I have them, that's set. When the injectors arrive, I'll install them, reattach the coolant tank and fuel system, plug my FMIC pipes back in and dial in a base tune on the UTEC. A little coolant and oil, and that should be, as they say, that! Hopefully tomorrow evening I'll be writing a success story.

Ah, one other thing - the bolts that run through the spring connector at the donut gasket between the midpipe and the catback are pretty heat-fried. So much so that one broke while I was tightening it today. I hope I can find a decent bolt in the shop...

-Sean
* Registered users of the site do not see these ads.
big_adventure is offline   Reply With Quote