View Single Post
Old 05-24-2005, 02:59 AM   #46
calvinc
Scooby Newbie
 
Member#: 73190
Join Date: Oct 2004
Location: South Africa
Vehicle:
2005 Impreza WRX STi
Silver

Default

time-zones make instant answer/replies quite difficult - you're just gonna have to bear with me... :-)

Quote:
Calvin-
does the Advance Multiplier work? i only get a reading of "0"

btw, this is an '05 ECU in an '04 wagon.

going to sent the file and picture of the ecu.
CMJ is quite right. in the first version i released i wasnt aware that subaru changed the location of some data items between the different ecu's, and that location is for my ecu - 2005 STi AUS/SA spec. (AJ870-8840).

Quote:
...man....Shaun has a delta dash....use that.....
does deltadash pick up the AM on that specific ecu? if so...shaun please PM me.

mike - please PM me about your software to automatically get the AM, etc. or if you could find the location and then mail it to me with the ecu type. thanks.

Quote:
does this log to csv yet? i can't seem to make that part of it work
CMJ right again - not in the version you have. the 1 i'm currently working on has lots more features. view 'news' page on website for full list of whats coming.

Quote:
wish it would do A/F ratio vs lambda
again, only in the upcoming version.

Quote:
Would be nice if it worked for the UTEC. I am trying it now, dosn't work with UTEC.
UTEC doesnt understand SSM. doesnt UTEC have its own diagnostics apps?

colby's openport connector is the best i have seen available so far, and the big plus is the support for the voltage needed during a flash. if any of you need connectors, get that one.

regards,
calvin.
* Registered users of the site do not see these ads.
calvinc is offline   Reply With Quote