Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday November 24, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-28-2006, 10:47 AM   #1
titsataki
Scooby Specialist
 
Member#: 4402
Join Date: Feb 2001
Chapter/Region: NESIC
Location: New Haven, Connecticut
Vehicle:
2009 Outback XT
DGM

Default AP protune and problem with warm start

deleted


......

Last edited by titsataki; 08-10-2006 at 07:23 AM.
titsataki is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VF39/Cobb AP Setup and Problems dvsone775 Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 14 06-12-2009 11:43 PM
new baja owner and problem with dealer osuchamp Baja Forum 9 09-22-2006 08:12 AM
Vid's of my protune and pics with friends. futureSTI Member's Car Gallery 39 07-22-2006 05:58 PM
Bad idle and killing on warm start? Subiemax Factory 2.5L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.5L Turbo) 17 03-21-2006 12:09 AM
problem with wrx starting - crank sensor jonsamg Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 2 02-09-2006 09:39 PM


All times are GMT -4. The time now is 01:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.