Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday July 22, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Impreza Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-26-2001, 01:51 PM   #1
KavMan
Scooby Newbie
 
Member#: 3342
Join Date: Dec 2000
Location: Queens, NY
Question What's wrong with the message board??

Is there some maintenance going on??
I only see forums


<IMG SRC="http://members.aol.com/nycxtyper/screwy.jpg" border=0>
KavMan is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2001, 01:54 PM   #2
J Colman
Scooby Specialist
 
Member#: 1259
Join Date: Apr 2000
Location: Ashburn, VA
Vehicle:
1999 Impreza RS
Rally Blue Pearl

Post

It was down a while ago, maybe thats your problem
J Colman is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2001, 01:58 PM   #3
KavMan
Scooby Newbie
 
Member#: 3342
Join Date: Dec 2000
Location: Queens, NY
Post

Yea i know
It's been like this for awhile now
I was thinking maybe it was just me cuz i didn't see anyone complaining and no otice/explanation
KavMan is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2001, 01:58 PM   #4
Subie Gal
GC84Ever
Super Moderator
 
Member#: 301
Join Date: Sep 1999
Chapter/Region: NWIC
Location: WA
Vehicle:
1970 FF-1 & '70 Van
02 WRX/01 RS

Question

hit refresh????

j.
Subie Gal is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2001, 02:05 PM   #5
KavMan
Scooby Newbie
 
Member#: 3342
Join Date: Dec 2000
Location: Queens, NY
Thumbs up

brucelee

Thanks bro

When i clicked remove, the forums were back to normal
Hmmm, wonder what caused it
KavMan is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2001, 02:15 PM   #6
Swivel1000
Scooby Specialist
 
Member#: 1168
Join Date: Mar 2000
Location: Houston, TX
Vehicle:
2004 Jeep Grand
Cherokee Limited 4x4

Post

You had selected it as a favorite forum, and you were only displaying favorite forums.

-matt
Swivel1000 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What's wrong with the calculation? tonytiger Normally Aspirated Powertrain 10 04-25-2001 09:43 AM
What's wrong with the Toronto subaru board? Robin2 Canada Region Forum 4 02-14-2001 08:45 PM
Imprezer- What's wrong with the EJ20? MikeYOX Technical Forum Archive 83 08-17-2000 07:46 PM


All times are GMT -4. The time now is 06:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.