Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday November 25, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Proven Power Bragging

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-25-2012, 11:44 AM   #1
06rexwagon
Scooby Specialist
 
Member#: 114730
Join Date: May 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: Albuquerque, NM
Vehicle:
2006 WRX Limited Wag
9.8@150

Default 1/4 mile- WRX wagon 10.75@130.181 at 5400'

Event: quarter mile
Location: Albuquerque Dragway
Ambient Temp: 75
Elevation: 5400 feet (density altitude 7474')
Weather: sunny
Track and Conditions: ok
Tires: BFG DR's 225/45R17
Car: 2006 WRX Limited wagon
Tuner: me
Transmission: 05 6 Speed, Rallispec long gears
Target Boost: 30
Fuel: E85 (tested E72 on zietronix)
Engine/Power Modifications: Full race BW91-79 with supporting mods
Driveline Modifications: Full STi drivetrain, DSS rear axles

This is the first time the car has been out this year. Last year it went 11.05 pushing coolant pretty bad. I tore it down and decked the heads and installed L19's.
2nd pass of the day which ended up being my only full pass since I bent the 1-2 shift fork after that.

Quickest/fastest Subaru in NM

60' - 1.733
1/8- 7.049@103.935
1/4- 10.759@130.181


Left lane:







Video-
06rexwagon is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 11:45 AM   #2
stanghater
Scooby Newbie
 
Member#: 69381
Join Date: Aug 2004
Chapter/Region: SWIC
Location: Albuquerque
Vehicle:
2005 Legacy GT Wagon
2002 hta green WRX

Default

congrats dude

Fastest subie in NM
stanghater is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 12:06 PM   #3
freakfly23
Scooby Newbie
 
Member#: 171302
Join Date: Feb 2008
Location: homestead florida
Vehicle:
2006 wrx tr
crystal grey metalic

Default

Great run cam. Congrats on the time.
freakfly23 is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 12:25 PM   #4
whitesti400
Scooby Newbie
 
Member#: 151005
Join Date: Jun 2007
Location: NM
Vehicle:
05 STi
White

Default

good stuff Cam!!
whitesti400 is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 12:27 PM   #5
CatfaceType-R
Scooby Guru
 
Member#: 81102
Join Date: Feb 2005
Chapter/Region: MWSOC
Location: I sell platinum cat jewelry.co
Default

not bad for a wagon . what does your car weigh? mr hardshifter!
CatfaceType-R is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 12:38 PM   #6
edsonmassao
Scooby Newbie
 
Member#: 291430
Join Date: Aug 2011
Chapter/Region: International
Location: Sorocaba, Sao Paulo, Brazil
Vehicle:
2006 WRX wagon
Black

Default

man, this is fast! congrats!
edsonmassao is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 12:39 PM   #7
06rexwagon
Scooby Specialist
 
Member#: 114730
Join Date: May 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: Albuquerque, NM
Vehicle:
2006 WRX Limited Wag
9.8@150

Default

Weighed 3565 with me in it last time I weighed it. I probably took 50 lbs out of it since then, and I weigh 170. So I'm guessing somewhere just over 3300.
06rexwagon is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 12:44 PM   #8
06rexwagon
Scooby Specialist
 
Member#: 114730
Join Date: May 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: Albuquerque, NM
Vehicle:
2006 WRX Limited Wag
9.8@150

Default

I tried running the car turned up on the 1st pass but it blew through the clutch as soon as I shifted to 2nd (1.64 60'). The car is turned down from it's normal tune but it will 60' in the low 1.6's consistently- I just need the clutch to hold it.
06rexwagon is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 01:03 PM   #9
Dizzuque
Scooby Specialist
 
Member#: 98699
Join Date: Oct 2005
Chapter/Region: MAIC
Location: Chesapeake, VA
Vehicle:
2007 SWP WRX

Default

Congrats Cameron! Loving the wagon.
Dizzuque is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 04:46 PM   #10
bebesito21
Scooby Specialist
 
Member#: 176128
Join Date: Mar 2008
Chapter/Region: South East
Location: I <3 E85
Vehicle:
5862 ...baby boosted

Default

Quote:
Originally Posted by 06rexwagon View Post
I tried running the car turned up on the 1st pass but it blew through the clutch as soon as I shifted to 2nd (1.64 60'). The car is turned down from it's normal tune but it will 60' in the low 1.6's consistently- I just need the clutch to hold it.
what ecu are you running? sounds like you need per gear boost control

edit: on second thought, per gear would not fix it....nevermind....
bebesito21 is online now   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 01:09 PM   #11
juanmedina
Scooby Guru
 
Member#: 133146
Join Date: Nov 2006
Location: SC
Vehicle:
07 FPgreen 7.37@95
WRX VF39+E85 12.0, 121mph

Default

Congrats again Cameron
juanmedina is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 02:48 PM   #12
Nuke209
Scooby Specialist
 
Member#: 108089
Join Date: Feb 2006
Chapter/Region: MWSOC
Location: Minnesota
Vehicle:
2003 WRX
NF Performance

Default

Congratulations Cam
I know you have more in it
Nuke209 is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 05:53 PM   #13
izergfx
Scooby Newbie
 
Member#: 308012
Join Date: Jan 2012
Chapter/Region: International
Location: Evil Empire
Vehicle:
C# & Java Devs***
PM me***

Default

Congrats Cam! Can't wait to get my FR setup.. wagon power!
izergfx is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 06:03 PM   #14
06rexwagon
Scooby Specialist
 
Member#: 114730
Join Date: May 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: Albuquerque, NM
Vehicle:
2006 WRX Limited Wag
9.8@150

Default

I run an aem ems.
06rexwagon is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 06:30 PM   #15
Kastley85891
Scooby Specialist
 
Member#: 127704
Join Date: Oct 2006
Chapter/Region: TXIC
Location: TX/Austin
Vehicle:
2013 Hybrid
Needs an 05STI

Default

BAM! there it is.. great work
Kastley85891 is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 07:15 PM   #16
JMK508
Scooby Specialist
 
Member#: 115420
Join Date: May 2006
Chapter/Region: MAIC
Location: Mountains
Vehicle:
Its like a STI.....
but it doesn't break

Default

Doesn't this car have 700whp?
JMK508 is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 07:27 PM   #17
izergfx
Scooby Newbie
 
Member#: 308012
Join Date: Jan 2012
Chapter/Region: International
Location: Evil Empire
Vehicle:
C# & Java Devs***
PM me***

Default

Quote:
Originally Posted by JMK508 View Post
Doesn't this car have 700whp?
I think this is the most recent graph on nasioc:



Also, after DA calculations (turbo calc from dragtimes, not N/A calc), the run comes out to a 10.318 @ 135.524 MPH. After fixing the 1.7 60' and slipping clutch It should be capable of 9's at sealevel.
izergfx is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 08:08 PM   #18
Vincz
Scooby Newbie
 
Member#: 257224
Join Date: Sep 2010
Chapter/Region: South East
Location: Ponte Vedra, FL
Vehicle:
2010 STI
OBP

Default

That graph is from when he was pushing coolant. He recently hit 740 on our dynojet
Vincz is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 08:38 PM   #19
Blue91lx
Scooby Newbie
 
Member#: 321303
Join Date: May 2012
Chapter/Region: Tri-State
Location: Schwenksville, PA
Vehicle:
2003 Evolution
Apexi Silver

Default

Are your traps low because of the altitude? 700whp should be trapping sub 140, no?
Blue91lx is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 08:43 PM   #20
06rexwagon
Scooby Specialist
 
Member#: 114730
Join Date: May 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: Albuquerque, NM
Vehicle:
2006 WRX Limited Wag
9.8@150

Default

Quote:
Originally Posted by Blue91lx
Are your traps low because of the altitude? 700whp should be trapping sub 140, no?
Our sae correction is crazy high. The car made around 630 uncorrected on a dynojet that a stock sti makes 250-260 corrected on. My corrected dyno was 744whp. I ran the car at low boost though and was roughly 50whp down from my dyno. It's a heavy car and I'm a bad driver.

Last edited by 06rexwagon; 05-26-2012 at 02:15 PM.
06rexwagon is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 08:41 PM   #21
06rexwagon
Scooby Specialist
 
Member#: 114730
Join Date: May 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: Albuquerque, NM
Vehicle:
2006 WRX Limited Wag
9.8@150

Default

Well the transmission is out and apart. The shift fork is fine, but the ring won't move over to 1st gear. It was jammed part way into 1st but once I tapped it down it moved into 2nd just fine. It will go to 1st if I use a punch and hammer to tap it into gear. Any transmission gurus have any ideas? The syncro looks fine.
06rexwagon is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 09:19 PM   #22
Blue91lx
Scooby Newbie
 
Member#: 321303
Join Date: May 2012
Chapter/Region: Tri-State
Location: Schwenksville, PA
Vehicle:
2003 Evolution
Apexi Silver

Default



Figured something was up. This car has a LOT left in it. Definitely excited to see what it can do.
Blue91lx is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2012, 01:21 PM   #23
06rexwagon
Scooby Specialist
 
Member#: 114730
Join Date: May 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: Albuquerque, NM
Vehicle:
2006 WRX Limited Wag
9.8@150

Default

Here's the clutch I just installed about 700 miles ago. It slipped bad with the car turned up.




And here is the 1-2 selector that won't move to 1st. 2nd is ok now. It was just stuck slightly toward 1st.


I'll need to press the gears off again to see what the problem is.
06rexwagon is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2012, 01:54 PM   #24
Young_Sauce
Scooby Newbie
 
Member#: 321364
Join Date: May 2012
Default

That's crazy! wish mine was as fast.
Young_Sauce is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2012, 02:03 PM   #25
GeneralTJI
Scooby Specialist
 
Member#: 152680
Join Date: Jun 2007
Location: EVO 8 built 2.4L
Vehicle:
I Parted out WRX
for my Pilots License :)

Default

Sorry for the issues, hope you get it worked out. Nice run....

I hear you on DA, my track is over 9k quite often
GeneralTJI is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS/FT: Version 4 JDM WRX wagon with a ton of mods martystoked Private Vehicle 'For Sale' Classifieds 7 04-02-2010 12:29 AM
F/S NC 04 WRX Wagon 10,900 OBO 118k miles ajwrxwgn Private Vehicle 'For Sale' Classifieds 0 08-05-2008 09:43 PM
testing waters 4 sale WRX Wagon 03 beachbear Private Vehicle 'For Sale' Classifieds 4 01-24-2004 10:57 PM
1/4 mile- when to shift into 4th? Br0kWRX Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 2 04-22-2002 08:16 PM
Nice WRX wagon in my parking lot at work... Layman Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC 2 06-15-2001 11:26 AM


All times are GMT -4. The time now is 11:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.