Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday July 14, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Transmission (AT/MT) & Driveline

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-06-2012, 06:41 PM   #1
96BARU
Scooby Newbie
 
Member#: 132319
Join Date: Nov 2006
Chapter/Region: Tri-State
Location: cinnaminson nj
Vehicle:
02 wrx
blue

Default

Ok I have a 2002 Wrx. With a 2.5 block and a Ra gearset in the Trans. So in 08 I put a act hd clutch kit in the car ever since them I had to put a new disk in the car about once a year to present. Last December I got fed up with it and thought the car was just right at the power limit and put an act extreme with sprung six puc in the car. When installing it had trouble and found out from act that I had to run the 03 and up flywheel with both the Hd kit and extreme. Once it was in it chattered so bad that I took the six puc disk out and put an street strip disk in with the extreme pressure plate. The clutch stilled chattered just as bad as the six puc now to the point the Trans broke. While it was out I had the flywheel and pressure plate resurfaced sin e the six puc created some uneven wear to it. I figured it would solve the problem sure enough it didn't. I contacted act and they had me send everything to them and I received it last week and they said the disk was bent. So they provided me with a new disk. I just got done putting everything in and it still chatters very badly. Anyone have any solutions or have come across this issue. I also thought it might be a bad motor mount so that was replaced as well today thanks

Last edited by 96BARU; 10-10-2012 at 06:47 AM.
96BARU is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2012, 09:06 AM   #2
Aaron'z 2.5RS
Scooby Guru
 
Member#: 1026
Join Date: Mar 2000
Chapter/Region: MWSOC
Location: Hickigan
Vehicle:
'00 RS/WRX Stg5
'98 RS Stock

Default

Cant read the brick of words, hit edit and hit enter a few places...
Aaron'z 2.5RS is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.