Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday September 1, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
South West Impreza Club
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > South West Impreza Club Forum -- SWIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-01-2013, 10:02 PM   #1
SgtCruz
Scooby Newbie
 
Member#: 335760
Join Date: Oct 2012
Chapter/Region: SWIC
Location: Phoenix, Az
Vehicle:
2008 wrx
white

Subaru Banner 08 wrx AP stg1 acn91 help

im wondering how my car is doing with the AP i just picked up today. im totally new to tuning and the car runs good just i noticed 100 on the fuel pump and knock any input will be much appreciated

https://docs.google.com/folder/d/0B9...it?usp=sharing
SgtCruz is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2013, 11:20 PM   #2
brocksdad
Scooby Specialist
 
Member#: 107352
Join Date: Feb 2006
Chapter/Region: SWIC
Vehicle:
Not Respectable

Default

I looked at the logs very briefly. It's way too much data to sift through. Really need to see the car under load to determine how it's running. I honestly didn't look at the first log in depth and the second one, I just scrolled down about a quarter of the way through the page and didn't see more than ~5 PSI. Log TPS also on the next one.
brocksdad is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2013, 07:55 AM   #3
SgtCruz
Scooby Newbie
 
Member#: 335760
Join Date: Oct 2012
Chapter/Region: SWIC
Location: Phoenix, Az
Vehicle:
2008 wrx
white

Default

Ok ill redo them thanks for your input i appreciate it
SgtCruz is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2013, 04:00 PM   #4
SgtCruz
Scooby Newbie
 
Member#: 335760
Join Date: Oct 2012
Chapter/Region: SWIC
Location: Phoenix, Az
Vehicle:
2008 wrx
white

Subaru Banner 08 wrx ap

ok i changed it out and made 2 pulls in 3rd gear from 2k to redline hope this better info

https://docs.google.com/folder/d/0B9...it?usp=sharing
SgtCruz is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2013, 12:24 PM   #5
brocksdad
Scooby Specialist
 
Member#: 107352
Join Date: Feb 2006
Chapter/Region: SWIC
Vehicle:
Not Respectable

Default

Seems like it's running good with the data you've provided. Do you have an intake on the car? One other thing that would be nice to see would be the A/F Ratio from a wideband.
brocksdad is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.