Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday August 27, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Interior & Exterior Modification

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-08-2013, 05:12 PM   #1
yswizzy19
Scooby Newbie
 
Member#: 341421
Join Date: Dec 2012
Location: cleveland
Vehicle:
2008 wrx sedan
wr blue

Default 2008 wrx sedan daytime running lights

i have a 2008 wrx and as soon as i put the key in the ignition the lights go on. im trying to put HID's in and i dont want them to stay on all the time.I read in some other fourms that you can find the grey box under the air box and pull the wire on that but it doesnt work. does anyone have this issue? please help!!!
yswizzy19 is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2013, 07:34 PM   #2
Gdspliff
Scooby Newbie
 
Member#: 348014
Join Date: Feb 2013
Chapter/Region: NESIC
Location: Worcester, MA.
Vehicle:
2010 2.5i
Orange

Default

If you put HID for your high beams that's where the DTRL are at the light won't turn on because the blast will not be getting enough power to enable the DTRL. I had HID for high beams and the DTRL never worked because not sufficient power to the blast to power the HID. Hope this helps if not I would say connect your HID and you'll see what I'm talking about..

Good Luck Dude
Gdspliff is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2013, 11:28 PM   #3
tilegend
Scooby Newbie
 
Member#: 295565
Join Date: Sep 2011
Chapter/Region: Tri-State
Default

are you sure you unplugged the correct connector?
tilegend is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2013, 01:15 AM   #4
aznboi0204
Scooby Newbie
 
Member#: 266514
Join Date: Dec 2010
Chapter/Region: MAIC
Location: Maryland
Vehicle:
2011 OBP STi Sedan
OBP

Default

Theres a DIY on how to properly disable the DTRL. Its somewhere in this section of the forum too. Just search. Its behind the glove box and its a yellow connector. You disconnect that and should be good to go from what I understand.

Edit:
Here's two links first one is to a '13
http://forums.nasioc.com/forums/show....php?t=2424247

Here's one to 06?
http://forums.nasioc.com/forums/show....php?t=1189213

Don't have 08 but one of these will work for you.

Last edited by aznboi0204; 05-10-2013 at 04:05 PM.
aznboi0204 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.