Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 10, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Archives > NASIOC Archives > SVX Forum Archive

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-11-2000, 09:35 PM   #1
tgng
Scooby Newbie
 
Member#: 1689
Join Date: Jun 2000
Location: Chandler, Arizona, USA
Post Security system

I asked this question on the yahoo board but didn't get a solution. I recently ordered a pair of security remotes for my SVX. When I went to program them, I could not get the car to enter the programing mode. I had disconected the battery the week before and hadn't noticed but my security light no longer blinks. When I push the button once the light goes off completely, push it again and the light comes on and stays solid, (no blinking) and does not arm. I caled a local subaru dealer but they said I whould have to bring it in. Any of you guys ever had this problem. It seems that a couple others on the yahoo board had the same problem after disconnecting the battery but hadn't found a solution.

Thanks
tgng is offline  
Old 11-11-2000, 10:09 PM   #2
richeich
Scooby Specialist
 
Member#: 1353
Join Date: Apr 2000
Vehicle:
2001 Impreza 2.5RS
Silver

Post

Check this link to my Yahoo briefcase. I've got a couple of scans of the security system/ fuse placement (at least for the 92-93 models). Maybe it's just a fuse. Good luck.
http://photos.yahoo.com/bc/richeich_...l=fld6&.src=ph

Rich
richeich is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
security light with upgraded security system? bluesubie81 Interior & Exterior Modification 3 08-07-2005 12:32 PM
idea for a security system mborg Car Audio, Video & Security 4 05-25-2001 09:00 PM
Installing Security System??? North Ursalia Car Audio, Video & Security 1 04-16-2001 12:44 AM
('93-'01) 2002 RS Mods: Intake, Sway bar, Foglights, Security System, Exhaust, etc. Kostamojen Impreza Forum 13 04-14-2001 01:10 AM
Wiring diagrams for security systems..... Philip Car Audio, Video & Security 14 04-12-2001 12:07 AM


All times are GMT -4. The time now is 08:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.