Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday July 23, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Alaskan Impreza Club
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > Alaskan Impreza Club Forum -- AKIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-24-2005, 02:55 PM   #1
MGAMAN
Scooby Specialist
 
Member#: 24671
Join Date: Sep 2002
Chapter/Region: AKIC
Location: Anchorage, AK
Vehicle:
2003 Audi A4
2006 R1 - 06/08 hybrid

Default Left headlight not working?

My left headlight went out a week okay and when i replaced the bulbs they turned out to be okay, but i replaced them anyways, the left headlight still wont work. What do you guys think? Wiring? Water damage from the rains and slush a week or so ago? wiring burn out? Im running the stock foglight bulbs so I dont believe there is an issue related to that.
MGAMAN is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2005, 03:08 PM   #2
SQUAD_907
Totally Biased
Moderator
 
Member#: 10104
Join Date: Sep 2001
Chapter/Region: AKIC
Location: 907
Vehicle:
WOW! JUST WOW!
I make posts disappear

Default

wiring...check the socket...might have melted?!?!
SQUAD_907 is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2005, 04:58 PM   #3
00Maddog
Scooby Specialist
 
Member#: 62410
Join Date: May 2004
Chapter/Region: AKIC
Location: land of awd
Vehicle:
2004 ra'd redrex in
8k w/ STI kit :) DASH

Default

i believe the headlights have sepperate power fuses and relays in the under hood fuse box, I'd have to look in the book to be sure but I would start there if the socket looks good.
00Maddog is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2005, 06:29 PM   #4
earlmale
Scooby Newbie
 
Member#: 47551
Join Date: Nov 2003
Location: ardmore, pa
Vehicle:
04 wrx wagon
jbp

Default

yep, separate fuses for the headlights. that should do it.
earlmale is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2005, 07:08 PM   #5
SparkysJDMSpeedWagon
Scooby Specialist
 
Member#: 52530
Join Date: Jan 2004
Chapter/Region: South East
Location: Goldsboro, NC
Vehicle:
2004 For Sale:
Silver 04 wagon w/18g

Default

The fuses you're checking are fuses 3, 8, and "H/L RELAY LH", all on the Main Fuse Box in the engine bay. Here's a picture of which one is which:

Note, this is for 2004's, but it should be the same fuses. 3 is the power relay, and 8 is for daytime running lights.
SparkysJDMSpeedWagon is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2005, 07:27 PM   #6
tribalwrx
Scooby Specialist
 
Member#: 32993
Join Date: Feb 2003
Chapter/Region: AKIC
Location: anchorage,alaska
Vehicle:
vf39 Best trap 110
Best ET 12.51 Dale tuned

Default

yeah my right side hid went out last night not sure what happened ,checked all the fuses an dswaped the relays to see if that was it and both relays are still good so i'm about to pull it out an dgive it a closer look, see if it comes on with a stock bulb otherwise i'll have to see if its the igniter or the ballast or even the bulb.

mike
tribalwrx is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
03 Forester headlight not working bucanero Electrical & Lighting 0 10-24-2006 09:10 AM
Help - Left headlight stopped working dmaurzada Texas Impreza Club Forum -- TXIC 2 01-22-2006 10:25 AM
Help - Left headlight stopped working dmaurzada Service & Maintenance 1 01-21-2006 07:52 PM
Left speaker not working. Pre-diddy Car Audio, Video & Security 4 12-02-2005 01:10 PM
front and side left blinker not working Der_Dude Electrical & Lighting 1 09-11-2005 09:16 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.