Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday August 1, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Subaru Conversions

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-16-2005, 05:29 PM   #1
scubyduby
Scooby Newbie
 
Member#: 66405
Join Date: Jul 2004
Default Urgent Help Needed!

I am calling out in desperation as I have a problem I cannot fix. I have just installed a new set of Pinks, (injectors) and one of them will NOT stop leaking. and when I say leaking I mean spraying. I have tried and tried and cannot fix it. I tried replacing it with one of the oem ones, it to now leaks, I put the injector on, rebolt the fuel rail and crank the car, and it jsut seems to unseat itself, and fuel sprays from between the rail and the injector, any ideas? please I am in dire sraights.
scubyduby is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2005, 07:23 PM   #2
munkis
Scooby Guru
 
Member#: 1847
Join Date: Jul 2000
Chapter/Region: Tri-State
Location: brokenmotorsports.com
Vehicle:
Team Broken: V6 GF
rallyarmor.com

Default

sounds like you are missing an o-ring or you doubled them up.

Jay
munkis is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2005, 08:10 PM   #3
YaZahX
Scooby Specialist
 
Member#: 11932
Join Date: Nov 2001
Chapter/Region: Tri-State
Location: NY
Vehicle:
1998 CW ITR
2006 NBP SI

Default

make sure u didnt pinch any o rings, u should get new O rings if u are having this issue

also, use vasaline to luve them before inserting into the rail
YaZahX is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2005, 01:03 AM   #4
Zephyr
Scooby Specialist
 
Member#: 3362
Join Date: Dec 2000
Location: On the Podium w/ a trophy girl
Vehicle:
1985 I've wired a
Few cars in my day

Default

The rubber oring seat dealie could have also fallen off. If the injector rotates freely this is more than likely what has happened.
Zephyr is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2005, 02:18 PM   #5
scubyduby
Scooby Newbie
 
Member#: 66405
Join Date: Jul 2004
Default

The o-ring is still on the injector, by double them up do you mean the o ring from the stock injector could have come off in the rail? Gonna try the lube thing and see if it works, I am afraid the rail is damaged though.
scubyduby is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2005, 03:57 PM   #6
scubyduby
Scooby Newbie
 
Member#: 66405
Join Date: Jul 2004
Cool Found It!

ok, I went back out and just happened to look under the car, and see a rubber ring, not the little o ring mind you one much thicker and larger in diameter, so I pull the rail again and look into the openings where the injecors enter the manifold (not sure of the technical term) and that was where it went sure enough, stuck it back in, reattached the rail and vola, No leaks WOOT. Thanks to everyone who replied!
scubyduby is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2005, 06:13 PM   #7
Zephyr
Scooby Specialist
 
Member#: 3362
Join Date: Dec 2000
Location: On the Podium w/ a trophy girl
Vehicle:
1985 I've wired a
Few cars in my day

Default

Excellent! I'm glad you were able to solve the issues.

Z
Zephyr is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2005, 11:00 PM   #8
scubyduby
Scooby Newbie
 
Member#: 66405
Join Date: Jul 2004
Default

yeah me too I was so happy I was about to dance... then I remembered i was white, southern, and have no rythm so I settled for yelling really loudly
scubyduby is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Urgent! help needed Urgent! iamrazor Legacy Forum 20 01-02-2006 03:43 PM
Urgent Help Needed on Truck Flood ! Im'Pat'za Interior & Exterior Modification 3 04-01-2001 10:23 PM
Urgent help needed with 91 Acura Intake. munkis General Forum Archive 12 01-01-2001 03:37 PM
Urgent Help Needed for Buying Kumhos! VALENTA New England Impreza Club Forum -- NESIC 1 06-11-2000 11:37 PM
Urgent Help Needed about Kuhmo Tires VALENTA General Forum Archive 3 06-11-2000 01:52 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.