Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday May 24, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-14-2005, 12:50 PM   #1
opious
Scooby Newbie
 
Member#: 57718
Join Date: Mar 2004
Chapter/Region: Tri-State
Location: Brooklyn, NY
Vehicle:
99 Impreza OBS WGN
Silver now w/ 20mm rear!P

Unhappy No nightmares left... it's a reality

So... I bought my 99 OBS 2.2l 3 weeks ago today (117,000 miles). I had the oil changed the day after I got it and changed the air filter. i checked the oil the next day and the level was good, although the oil was darker than i thought it would be. i checked under the car for leaks and made sure everything was tight. one of my breaks locked up when i left a mavis after getting 2 new tires put on the front (this warped one of the rotors, so i haven't been driving it like hell because it feels like death when i hit the breaks at 65. i'm getting them replaced today.).
so here's the problem...
2000 miles later...
...i checked the oil level two days ago because the car started running a bit rough... and the oil didn't show on the dipstick . i put a quart in and it came up to the very bottom of the stick, so i put another in and it came up to the empty marking... i figured the oil may just need to take a trip around the block, so i went down to the gas station and filled it up and checked the oil... still at E. it took a whole 'nother quart to fill it up to the hot full marking .
the mechanic who's doing my breaks said that it looked as if the headders had been changed within the last 15,000 miles, and the car isn't leaking any oil out of the engine so it must be burning it up inside.
so... i've been loving this car... anyone got any sugestions as to the best course of action? the seals should be under warranty but nobody around here honors the "America's Choice Vehicle Protection Contract"
opious is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Second gear has no teeth left ncarn8 Transmission (AT/MT) & Driveline 13 02-23-2005 12:11 AM
Reporter paid $240,000 by Bush admin to boost no child left behind act. plunk10 Political Playground 52 01-10-2005 10:19 PM
No Sound Left Side - Right Side Fine - Help Please. links_courses Car Audio, Video & Security 16 05-01-2004 12:39 PM
No oil left in a 2 month old wrx ookky Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 31 02-07-2004 02:29 PM
No student left behind a2cpc Political Playground 0 10-21-2003 10:58 AM


All times are GMT -4. The time now is 04:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.