Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 10, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Subaru Conversions

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-27-2006, 03:00 AM   #1
snowman4us
Scooby Specialist
 
Member#: 21764
Join Date: Jul 2002
Chapter/Region: RMIC
Location: Salty Lake
Vehicle:
Some GDM V8,
JDM Flat 4 X2

Default help...starts but doesnt idle for long

so i got my swap started and have a problem.
car will start up and idle perfectly fine. but after a couple of seconds, it just dies, no matter if im letting the car hold the rpm's or if i hold it a little higher myself. i still need to hook up my Waste gate solenoid, and my pressure exchange solenoid. do you guys think that the PES not being hooked up would do that?

also i got 3 cel's. 23,24,44.
the 23 is maf
and 24 is iac
and 44 is WGS(thats a given)
well my IAC is working properly, if i unplug it my car will idle very lumpy at 1200rpm. with it pluged in it goes from 2000-1700 before it dies. so i figure the IAC is good.
and my maf looks good also.i havent hooked up an ocilascope to my maf yet but w/ a Vmeter im getting good looking signal(variels). and im also getting 12V to it as well(however on the Ej18 it gets power from another sourse, where in JDM it gets power from ECU). anyone think that this would make a diff? becoue i personaly dont.

or does anyone have any ideas, becoue im kinda stumped...
thanks
kirill
snowman4us is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Car starts but won't run - VIDEO! HELP! trilap5e Normally Aspirated Powertrain 5 09-26-2013 04:16 PM
Car heats up after idling for a long time. ascheier Newbies & FAQs 22 01-15-2007 03:18 AM
Your car is warmed up and you let it idle for a long time: What's that damn knock? HamFist Normally Aspirated Powertrain 10 11-09-2006 12:55 PM
HELP!! car is making boost but doesnt go Ctracer911 Factory 2.0L Turbo Powertrain 17 05-08-2006 11:19 AM
weird idle problem. long, but i really need help. BlackoutWRX Factory 2.0L Turbo Powertrain 5 08-22-2005 09:51 AM


All times are GMT -4. The time now is 04:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.