Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday July 28, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-17-2001, 09:52 AM   #1
weaversm
Scooby Newbie
 
Member#: 13391
Join Date: Dec 2001
Location: Oklahoma
Vehicle:
1993 Impreza L
Agean Blue

Question misfiring problem

I'm the third owner of an '83 Impreza L wagon with 170,000 miles on the odometer. Second owner said she thought engine had been replaced at around 150,000. Anyway, the engine has developed a problem and I need some help, Please! The engine seems to be missing at rpms below about 3000 when it's cold and misfiring at the same when engine warms up. Once I get past 3200 rpm the power kicks back in. I replaced the spark plugs (goodness knows they needed it) and, get this--that seemed to correct the problem for a few days. When it started missing again, I checked the spark plugs and they looked fine. When the engine warms up there is a popping sound coming from behind the engine. Does this mean it is firing late? Any suggestions for this 51-year-old granny? Thanks!
weaversm is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Misfire problems fellfrosch7 Service & Maintenance 7 04-26-2005 05:03 PM
Misfire problems WRX98Outback Factory 2.0L Turbo Powertrain 0 12-26-2004 03:06 AM
Misfiring problem please help Pochebum Factory 2.0L Turbo Powertrain 13 05-12-2004 03:54 PM
misfiring problems shortfuseWRX Factory 2.0L Turbo Powertrain 7 02-19-2004 08:11 PM
My misfire problem.... solved! 8Complex Mid West Subaru Owners Club Forum -- MWSOC 15 07-16-2001 04:07 AM


All times are GMT -4. The time now is 05:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.