Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday August 28, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Legacy Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-06-2006, 10:31 PM   #1
legacydreamz
Scooby Specialist
 
Member#: 92423
Join Date: Jul 2005
Chapter/Region: Tri-State
Location: locked in the freezer
Vehicle:
2007 Honda CRV
still locked in freezer

Default engine trouble, help

ok, i have a 95 legacy l. i just did the headgaskets and now the car wont start. before i did the headgaskets, then compression was all 180's except one cylinder.

now, the car will not start- it will turn over but will not start. i checked compression again. cyl 1 & 3 are now 120's and 2&4 are 180s. this is so agrevating!

anyone have any ideas? i know im getting spark and fuel. maybe i did the timing belt wrong? the haynes manual said the indents on the cam gears were to line up with the notch on the top of the rear cam covers. and the crank was to line up the arrow with the notch by the crank angle sensor. is this right?
legacydreamz is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Engine troubles HELP! NWSTi-wa Factory 2.5L Turbo Powertrain 3 06-12-2010 08:25 PM
HELP 2006 engine troubles subywuby45 Service & Maintenance 5 02-21-2008 09:38 PM
Engine Trouble Help brianswagon Factory 2.0L Turbo Powertrain 2 09-12-2006 01:40 PM
need some subie help,engine troubles... Vidiotgamer Factory 2.0L Turbo Powertrain 8 10-29-2003 04:30 PM
check engine light, wierd engine trouble? gipoliceman Factory 2.0L Turbo Powertrain 3 01-14-2003 09:04 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.