Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday August 1, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Legacy Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-18-2006, 01:58 AM   #1
bmxkelowna
Scooby Newbie
 
Member#: 106385
Join Date: Jan 2006
Chapter/Region: VIC
Location: Kelowna BC Canada
Vehicle:
1993 Legacy, RWD
Purple

Default 1st gen 4EAT flashing powerlight

hey guys hows it going? i asked this same question over at legacycentral and got no help so i have come to you!

well my car does a few weird thing
when i start my car with the fwd fuse in, the power light will come on, not flash then go out. and the car drives just fine.
but then i start the car with out the fuse in (awd) the power light will come on, flash a few times, then go out. and also when i drive away with out that fuse in, it stays in 1st gear up untill around 4000rpm then it will shift. it only does that the 1st time you drive after starting it up though.

so what could cause it to stay in 1st like that?
and is the flashing power light bad and what can i do about it?

i checked the tcu codes
and came up with it it flashing 3 times then did two quick flashes then 3 then two quick and so on

does that mean that its
"32 Vehicle speed sensor 1" ?

what can i do about that and would that be making it stay in 1st like that?
bmxkelowna is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(IL) 1st Gen 4EAT trans parts FS CHEAP!! Deeds Private 'For Sale' Classifieds 0 09-24-2005 05:50 PM
Will a 1st gen Legacy rear sway ('92) fit a 2nd gen Legacy ('99)? whtlegacy Brakes, Steering & Suspension 2 06-24-2004 01:38 PM
Does a 1st gen OEM intake fit a 2nd gen Legacy? whtlegacy Legacy Forum 5 06-15-2004 09:41 PM
Hood scoop swap 2nd Gen. with 1st gen. FuJi K Interior & Exterior Modification 6 09-04-2002 04:54 PM
1st Gen EJ20 into 2nd/3rd Gen Legacy? Bagheera85 Legacy Forum 1 06-04-2002 10:58 AM


All times are GMT -4. The time now is 03:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.