Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 31, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
South West Impreza Club
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > South West Impreza Club Forum -- SWIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-03-2006, 11:39 AM   #1
SaabaruMike
Scooby Specialist
 
Member#: 113342
Join Date: Apr 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: AZ
Vehicle:
2014 WRX
WRB

Default Aliens abducted my car (wierd phoenomenon)

So the story starts last Thursday when I was out of gas and happened to be at Costco. I decided to fill the tank there and save a few pennies. By Friday afternoon my car was running like crap. It felt like an invisible hand pushing back on my car at ANY level of acceleration. Basically, if felt just like when my wife accidentally put in 87 instead of 91. I figured that Costco sold me the wrong gas and I was going to go back to complain. Well, yesterday afternoon I took the Saabaru out to run an errend and noticed that it was running unusually good. I didn't get on it hard but noticed that low RPM acceleration was great and the turbo lag was not really there. This was really strange consiering it was 100 degrees outside and I had the AC on.

This morning on the way to work the car was running fantastic! No surging, no falling on it's face, nothing. It's even running better than when I put in a 94 - 95 octane blend a few weeks ago. It even pulls good in 5th gear. I immediately called my wife to ask if she secretly had the car tuned as a suprise. I just don't get it. What could have happened?
SaabaruMike is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Alien abductions..... -Kevlar- Off-Topic 13 10-16-2006 12:14 PM
TiC guarantees NO alien abductions... Turn in Concepts Suspension/Brakes/Handling 107 08-14-2006 04:15 PM
Wierd Problem In my car Derk1127 Normally Aspirated with bolt-on Forced Induction Powertrain 3 05-12-2004 10:55 PM
something wierd happened to my car...help amorenite95 Tri-State Area Forum 3 05-19-2002 11:43 AM
My alien abduction.... Bill.B South West Impreza Club Forum -- SWIC 5 02-05-2001 08:25 AM


All times are GMT -4. The time now is 12:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.