Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday October 24, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Warranty Issues & SOA Problems

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-27-2002, 07:33 PM   #1
tegnwrx
Scooby Specialist
 
Member#: 8589
Join Date: Jul 2001
Location: SQC 014
Default car stalls and cel?????

Here's the story: hope someone can help

This monrning I go to fill up the tank and after that I go to the store. Go home and stay there for about 1/2 hour. When I get back in the car to go somewhere I start up the car....starts normally but then it just dies. So I say to myself what the F was that??? I turn the key again and it starts normally and then dies right away. So the next time I start the car I give it alittle gas after it turns over..the rpms drop and it idles normally. So basically if I don't give it any gas after I start it up it just dies. So I go on my way and when I get to chruch I check the gas cap and it's alittle lose. So I tighten it. I get to chruch and hour later i go to start the car and it dies again. So i start it and give it a little gas and it idles normally. A Minute later the CEL come on.

First of all let me say that I am going to bring it to the dealer...but I just wanted to see if anyone had any helpful thoughts. The CEl also only came on after I tighten the gas cap and let the car sit for an hour. + The hoses on the little black box in the bottom rear right were not loose.
tegnwrx is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
car stall/ cel light on? help GDArex003 Service & Maintenance 2 05-23-2008 10:30 PM
Car stalls in 1st, CEL, engine dies. Repeat. Jayjjjj Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 6 11-21-2003 05:36 PM
My car stalled today (note: not I stalled my car) scaryfastskier Mid West Subaru Owners Club Forum -- MWSOC 2 11-06-2002 03:57 PM
Ruh Roh Car stalls and has probs starting crimedog Warranty Issues & SOA Problems 1 07-03-2002 07:20 PM
Anyone's car stalling and then dies after hard corner Andre Vandenberg Normally Aspirated Powertrain 10 02-09-2001 09:27 AM


All times are GMT -4. The time now is 02:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.