Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday September 27, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-20-2006, 07:42 PM   #1
ScoobySnacker
Scooby Specialist
 
Member#: 105303
Join Date: Jan 2006
Chapter/Region: MWSOC
Location: Royal Oak, MI
Vehicle:
2003 WRX
White

Default AP wont connect with PC?? grrr....

So i finally got the cable to hook the AP up with the computer. When i hook it up the first screen that appears says, "please choose new map to flash to ECU. Press ok/cancel". So i press cancel and it says "cobb AcessPORT Tuning...initializing v.1.5" Then it just goes back the the same screen that i first got. What is going on? I cant get the the main menu to select "sync mode"? If i press ok, it comes up with the maps that are on it to begin with. Im starting to get sick of this piece of junk! HELP PLEASE!!!
ScoobySnacker is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
access port v1 vista connection to pc. problems with connection moorebl AccessPort 4 08-03-2009 06:41 PM
AP won't connect to PC contemnovita AccessPort 3 10-13-2008 06:25 AM
AP wont connect to laptop redwrxhead AccessPort 1 10-17-2007 09:01 PM
PC wont sync with AP?? wrxxed AccessPort 7 11-12-2006 10:00 PM
Cant get AP to sync with PC. Need help! Surfin3591 AccessPort 7 08-11-2006 04:00 PM

All times are GMT -4. The time now is 07:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.