Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday September 21, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-24-2006, 02:14 AM   #1
Carlito2002WGN
Scooby Specialist
 
Member#: 18914
Join Date: May 2002
Chapter/Region: South East
Location: Raleigh, NC
Vehicle:
2006 WRX
Black with some stuff

Default Installed AccessPort four days ago, car dead now

What the hell happened!?! Right before my boss arrived to go fishing, I dissconnected the battery in my car for a few minutes. I Started the car up (no problems at this point) and drove about a quarter mile and parked the car. After fishing for about 4 hours, I packed up and started to drive home. I noticed a little noise (thought it was a loose heatshield or something), and also noticed that the car hesitated and was low on power. As I drove on, the noise got louder and louder, and became apparent that it was not a loose heatshield. There was a horrible knocking from the engine. I've never heard anything like this before...I know there has to be some serious damage internally.

I am so drained from freaking out about what just occourred with my car, that I am falling asleep now, but I was hoping to get some feed back from some of you. What do you all think happened to my car?

By the way, I Have a Vishnu Up pipe, Vishnu Crank Pulley, Vishnu intercooler hoses, Bosal Downpipe, and third cat eliminator, along with AccessPort. I just got the AP, and flashed to stage II four days ago. Oh yeah, and my car is a 2005 Saabaru.

Please help with ideas! Am I going to need a rebuild? Maybe a new engine? What's the worst case scenario? What is the worst case scenario (cost) for a rebuild? Are there any Subaru Gurus around the Raleigh, NC area that I could convince to take a look at my car?

Feeling sick to my stomach...

Carlito

The next morning: I just wanted to add that I am not blaming the AP, or Cobb for what happened to my car. My car was however performing fine until I installed the AP, and then continued to perform fine until last night when I cleared the ECU's memory by disconnecting the battery.

Last edited by Carlito2002WGN; 07-24-2006 at 08:04 AM.
Carlito2002WGN is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Just installed new pads and rotors 2 days ago..... kris84 Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC 17 12-24-2007 08:15 AM
Snowing 3 days ago. Now it's 80 degrees TheSilverFox Texas Impreza Club Forum -- TXIC 8 04-11-2007 03:28 PM
Omori EGT installed two days ago and already gone!!!! BBBsti LTD Factory 2.0L Turbo Powertrain 11 12-11-2005 06:11 AM
ok... two days ago it was almost 70.... now its snowing KevinHeist Texas Impreza Club Forum -- TXIC 19 12-23-2004 12:33 PM
It's a four-day work week followed by a four-day weekend. gongzero Off-Topic 26 08-31-2004 01:44 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.