Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday July 6, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-30-2006, 07:50 PM   #1
stealth84ct
Scooby Specialist
 
Member#: 84442
Join Date: Apr 2005
Chapter/Region: NESIC
Location: Northern CT
Vehicle:
2005 STI
CGM

Default hitting only 8 psi

I just reflashed to stage 1 93 octane and i am currently only hitting 8 psi. that is not the only problem as when i go up the rpm range, boost is not slowly rising. Boost would raise to 6.6 and then drop to 3 and then start to raise to the currant max of 8. This can not be normal. I know how i am suppose to give it two weeks to adjust but i would assume that boost would at least hit stock levels at first. FYI i am reading the boost off the acessport. i didn't have a way to read boost before the ap, so i can not confirm if i was even reaching stock boost levels to begin with. What do you guys think is the problem? could it be a solenoid problem? thanks
stealth84ct is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
boost is only 8 psi why Turbospool72505 Newbies & FAQs 31 11-12-2009 09:37 PM
Only 8 PSI? GlennC Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 21 03-08-2008 01:56 PM
Need help. Boosting only 8 psi atom945 Engine Management & Tuning 4 11-21-2005 07:56 PM
Only 8 PSI boost Uncle Scotty Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 17 02-28-2003 09:09 PM
only 8 psi boost stock? solomrus Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 8 09-16-2001 02:15 PM


All times are GMT -4. The time now is 01:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.