Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday July 29, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Warranty Issues & SOA Problems

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-05-2006, 04:22 AM   #1
suBooneru
Scooby Newbie
 
Member#: 104901
Join Date: Jan 2006
Chapter/Region: BAIC
Location: Sebastopol, Ca.
Vehicle:
2014 Forester XT
White

Default 06 WRX Weather Stripping & Stereo problems.

So I'm already having a few problems with my new 06 WRX and it's got me worried of what could go wrong in the long run. I sure hope my car doesn't start falling apart in a couple years.

First off I just noticed yesterday that the whole corner of the weather stripping near the passenger side rear window was just hanging down. Probably about 7 inches worth of it was loose. I'm not sure if it's supposed to be glued on there or what, but it doesn't look like it was. I was able to kinda re-attach it to the metal for now, but it doesn't seem like it is stuck on there very good. I'm going to have the dealer look at it.

My second issue is that after I turned my car on last night I noticed that the stereo display had no lights on it whatesover. The headlights and all interior lights including the stereo buttons were on, but not the actual display. I of course tried pressing the power on button then all of the other buttons, but none of them got it workin. Finally I just turned the car off and on and then the display was working again. I hope this things not just gonna crap out for good one of these days already.

I've already got 23,000 miles on the car and I'm kinda worried that I might have more of these sort of problems occuring after the warranty is up. I just didn't expect these sort of things to be happening on a near new Subaru. Anyone else having any similar problems with yours?
suBooneru is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stock, 06 Wrx Rims/tires & Stern St-1 flexinrex Wheels/Tires 72 05-01-2007 05:46 PM
VF34 on 06 WRX finally installed & tuned! ChrisCJ99 Factory 2.5L Turbo Powertrain 52 11-29-2006 11:01 PM
NC: 06 WRX Cobb AP & TBE, H-Techs NC06TR Private 'For Sale' Classifieds 51 08-17-2006 09:55 PM
Stock 06 WRX, turbo lag, & heat soak bluelagoonGLI Newbies & FAQs 26 04-09-2006 11:12 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.