Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday November 28, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-25-2007, 09:54 PM   #1
Scooby Guru
Member#: 107000
Join Date: Feb 2006
Chapter/Region: MAIC
Location: Bristow, VA
2015 BMW X1

Default Flashed to VF-39 93 map, says VF-39 91 map

I got my turbo installed today and flashed to the VF-39 93 map. I have been driving around on it, decided to hook the AP back up. I went to show current map and it displays VF-39 91 map.
So I hooked up the green connections and tried to flash to the 93 map, but it said it was loaded onto the car already. How long should it take to flash the VF-39 map? It took about 1 minute and it seemed pretty fast compared to flashing to stage 2.
Matt_H is online now   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Im Stuck! Error "choose new map to flash to ECU" thetomstudley AccessPort 1 11-26-2008 12:38 PM
does the vf-43 crack like the vf-39 NVSPRELUDE Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 6 02-14-2008 11:54 AM
93 octane on 91 map bjonesy Commercial ECU Reflashes 9 08-21-2007 06:30 PM
need map for vf-39,sti pinks,sti intercooler.. werkInProgress Engine Management & Tuning 6 03-16-2005 08:54 PM
AccessPort - Running 93+ on 91 map UncleMeat Engine Management & Tuning 10 07-23-2004 04:32 PM

All times are GMT -4. The time now is 09:33 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.