Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday July 12, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-10-2007, 03:29 AM   #1
al3xgonz
Scooby Newbie
 
Member#: 124214
Join Date: Aug 2006
Chapter/Region: SCIC
Vehicle:
06 WRX TR

Default Help: Installed HID on 06 fogs and dont turn on!

Had oem fogs on my 06 wrx and decided to install my h3 hid kit that was sitting in my room. All wires hook up right. I do not hear the ballast at all so i think that it is not getting enough power. Do i need to install some relays in order for this to work? If someone knows plz let me know i want them to work.
al3xgonz is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reverse lights dont turn on MJBrowny21 Transmission (AT/MT) & Driveline 6 03-22-2010 05:25 PM
cruise control lights dont turn on. scoobynoobEMT Electrical & Lighting 4 02-04-2010 10:58 AM
'06 WRX foglights added but dont turn on RBelcher00 Electrical & Lighting 4 02-08-2006 10:20 PM
Reverse Lights Dont Turn On - Help michyous Legacy Forum 5 04-16-2005 10:54 PM
Help! Fog lights won't turn on after HID install aspenwhitewrx Electrical & Lighting 17 03-30-2004 01:48 AM


All times are GMT -4. The time now is 07:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.