Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday November 22, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-12-2007, 03:29 AM   #1
ARORA_808
Scooby Newbie
 
Member#: 144073
Join Date: Mar 2007
Location: Waiting in a Dark Alley.......
Vehicle:
05 STi
world rally blue

Default I think i'm an Idiot !!!!

Well, I changed my gauge cluster tonight but I took a slightly different route, I took the whole thing apart and then thought it might be easier to remove the needles instead of sanding (if you have a door trim tool it works good for needle removal) but now none of my gauges work right....speedo sez I'm doing way faster than I am, tach is probably correct, temp is about half of what it usually is and fuel hasn't moved....I know on other cars that you can reset the gauges or they reset themselves when power is applied is this true on subaru's or am I buying new a gauge cluster? Any help would be appreciated
ARORA_808 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I'm an idiot... Eric SS South West Impreza Club Forum -- SWIC 16 07-27-2001 12:57 AM
('93-'01) I'm an idiot or something is wrong. Joncas Impreza Forum 16 04-21-2001 09:36 AM
most likely I'm an idiot, but I need some help... RONIN Interior & Exterior Modification 9 03-09-2001 09:35 AM
dual cup holder install...ok i'm an idiot!! MPREZYA Interior & Exterior Modification 3 11-20-2000 01:56 AM
I'm an IDIOT! John2.5RS Southern California Impreza Club Forum -- SCIC 2 05-30-2000 01:55 AM


All times are GMT -4. The time now is 05:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.