Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday November 23, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Alaskan Impreza Club
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > Alaskan Impreza Club Forum -- AKIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-05-2007, 08:36 PM   #1
Jaylyons1
Scooby Specialist
 
Member#: 113884
Join Date: May 2006
Chapter/Region: MAIC
Location: Baltimore, MD
Vehicle:
2013 BRZ
Black

Default Flashing CEL

Ok so I researched this and every one I found seemed to be when the engine was running.

I jumped in the 05 sti today just to start it up as I do every once in a while since its garaged, i noticed before I started it that the CEL is flashing. It doesnt stop as long as the key is engaged. Also the fan keeps turning on and off. Of course this has to happen the day someone says they will buy my car... Anyway, anyone know what this could be? Im assuming its probably a cheap fix. Engine is brand new so cant be that.

Also, how much would it cost to fix engine thats misfiring?
Jaylyons1 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Flashing CEL-Solid CEL-no codes? Turbovan Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 4 09-15-2009 10:32 AM
Flashing cel with cel disabled. L80Killa87 UTEC 15 09-28-2006 07:39 PM
2 CELs, GAS Smell, Flashing CEL, HELP! Zerolapse Service & Maintenance 1 09-15-2006 11:50 PM
STG2: Flashing CEL but no CEL code mvitic AccessPort 1 08-10-2006 10:43 PM
Flashing CEL vs. Solid CEL Quick WRX Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 7 01-16-2003 12:01 AM


All times are GMT -4. The time now is 02:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.