Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday July 22, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > Commercial ECU Reflashes

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-28-2007, 07:41 PM   #1
pjo42387
Scooby Specialist
 
Member#: 139295
Join Date: Jan 2007
Chapter/Region: TXIC
Location: DFW, Texas
Vehicle:
2003 Silverado
07 R1

Default problem with eniginuity

When opening the logger. It says on the bottom left ''Cannot connect to ECU, check serial port, cable is connected ignition is on''. Ive only used ECU flash to flash my stg2 map and i wanted to delete some CEL's i got. I have the p2433 air injection system. Also can i disable all codes that have to do with the air injection system? Theres like 6 or 7 of them.
pjo42387 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Thread for 2006 WRX's with Stock Transmissions with no problems with more WHP/WTQ rhinotech Transmission (AT/MT) & Driveline 233 07-19-2013 09:33 PM
Boost problems with VF34 fordfabwiz Factory 2.0L Turbo Powertrain 12 06-20-2010 07:28 PM
Got a little problem with the speakers, needs help to pinpoint the problem. SilentShadow Car Audio, Video & Security 4 12-03-2006 09:34 PM
Problem with AT - 2 gears, problems shifting. mrmephistopheles Transmission (AT/MT) & Driveline 0 07-10-2006 05:35 AM
04 WRX fixed most of my Knock problems with UTEC. Just 2 problems now! kitbar Engine Management & Tuning 10 11-15-2003 11:23 AM


All times are GMT -4. The time now is 11:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.