Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday July 12, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Built Motor Discussion

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-02-2007, 10:37 AM   #1
ted dibiase
Scooby Specialist
 
Member#: 94752
Join Date: Aug 2005
Chapter/Region: MWSOC
Location: Jeffersonville, Indiana
Vehicle:
2003 wrx
wrb

Default does anyone else have problems with their hybrid?

About a year ago my 2.0 liter blew up, so I swapped in a 2.5 liter short block and mated it to my 2.0 liter heads. It has never really run right. I get boost creep, it doesn't idle right, it feels jerky and/or shaky. I feel like I need an EWG to fix the creep problem, but I also feel like part of my problems could be in trying to mate that head to that block. I'm looking for a simple fix to a complex problem I guess. Has anyone else had these types of problems? How did you fix it or did you? Would it make sense to get and STi head, or would cams work just as well? I would like to have good factory like power. I'm not interested in making 800 hp, I just want my car to run right and to have enough power. What all would be required to make it more like a factory tuned/engineered EJ257? Obviously the head, but what else? How are people controlling AVCS? Is it time for me to just get full stand alone EM? This is so ****ing frustrating... I wish I would have just rebuilt my 2 liter.
ted dibiase is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
anybody else have problems with their vizio flat screens? wrxej205 Off-Topic 39 04-06-2010 08:40 AM
does anyone else have problems with blowing hoses?? wrxstistunna Factory 2.5L Turbo Powertrain 8 08-23-2004 06:47 AM
Does anyone else have issues with their H3 foglight bulbs? obyone Interior & Exterior Modification 9 11-08-2002 09:55 PM
Anbody else have problems with their car @ 5K RPM's?? (DTC P1544 related?) redobs Factory 2.0L Turbo Powertrain 5 12-06-2001 04:39 PM
('93-'01) Anyone else have problems with carparts.com Tex-WReX Impreza Forum 8 07-21-2001 02:05 AM


All times are GMT -4. The time now is 12:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.