Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday September 19, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Legacy Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-18-2007, 11:06 AM   #1
emyselfandi
Scooby Newbie
 
Member#: 83701
Join Date: Mar 2005
Default 95 legacy fan just stopped working????

i'm in need of some help here... The heater/ac fan just stopped working.. I've checked the fuses and they all seem fine. I checked both the fuses inside the car and in the engine bay. I checked everything related to a/c, heater, fan, etc. They all look fine. Has anyone else had this problem? Prior to it not working the fan worked fine. I'm not sure what could have caused it or where to start looking...

It's a 95 legacy LSI. Any input would be appreciated. Thanks, Tim
emyselfandi is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Computer Help. DVD drive just stopped working. Xzinum Off-Topic 1 02-28-2005 11:50 AM
My low beam HIDs just stopped working, troubleshooting help please. trail*of*dead Electrical & Lighting 17 01-07-2005 09:30 AM
CD Player just STOPPED working! Help!!! CrazyMike13 Car Audio, Video & Security 0 12-22-2004 01:26 PM
Basslink just stopped working... criz Car Audio, Video & Security 6 12-02-2004 08:50 AM
95 legacy rear defrost won't work! lj17 Legacy Forum 10 10-31-2004 09:45 AM


All times are GMT -4. The time now is 03:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.