Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday April 17, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > Open Source Reflashes

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-28-2007, 04:17 PM   #1
Brock31
Scooby Specialist
 
Member#: 128115
Join Date: Oct 2006
Chapter/Region: South East
Location: Wilmington, NC
Vehicle:
2004 4EAT Wagon PSM
enginuity is cool

Default Inspections and "Not Ready" codes

Went to get my car inspected and when the OBDII computer was plugged in, the tech got a bunch of sensor not ready codes. I'm not exactly sure why. It has been a while since I last reflashed and and reset the ECU (disconnected neg. battery cable). I did change the oil last week, but the car has been driven several hundred miles since. Just before x-mas, I pulled a couple of logs and read the current map using Ecuflash. The car was parked for 4 or 5 days and then driven to get inspected today.
Would reading the map with Ecuflash cause the ECU to be put into a "not ready" state?

--Brock
Brock31 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
300 miles driven and ECU still "NOT READY" rage557 General Community 6 09-23-2008 11:59 AM
Failed Inspection for monitors "Not Ready" TheMainFrame Service & Maintenance 20 10-26-2007 11:15 PM
o2 Sensor always shows "NOT READY" v8what Factory 2.0L Turbo Powertrain 4 02-06-2007 07:25 PM
Blinking CEL and OBD-II "NOT READY" rjp Engine Management & Tuning 4 03-09-2005 12:00 PM
I/M Monitor O2 "Not Ready" for how long? z&cobb Factory 2.0L Turbo Powertrain 4 09-28-2002 10:32 AM


All times are GMT -4. The time now is 06:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.