Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday April 1, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Car Audio, Video & Security

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-15-2008, 05:05 PM   #1
l2iceboy
Scooby Newbie
 
Member#: 168680
Join Date: Jan 2008
Chapter/Region: E. Canada
Location: Toronto
Vehicle:
2002 WRX OTS Stg2
PSM

Default kenwood double din ebrake ground problem

hey guys, i got a double din kenwood and everything works except the dvd part...like i "grounded it" the green wire, which is supposed to go to the ebrake sensor...

now what i did was just splice it into the ground wire from the wire harness...is this how it's done???

i dont want to do the whole switch thing unless it's necessary...from what i know, the kenwoods dont require any sequence to bypass the video...

i got a ddx6017...

when i put in a dvd, the sound plays but no video...just has the same screen as when playing audio...
* Registered users of the site do not see these ads.
l2iceboy is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2008, 05:50 PM   #2
l2iceboy
Scooby Newbie
 
Member#: 168680
Join Date: Jan 2008
Chapter/Region: E. Canada
Location: Toronto
Vehicle:
2002 WRX OTS Stg2
PSM

Default

oh nevermind guys, it worked, I just didnt have the "AV" set on "video" lol it was just on "playlist" or wutever...lol got it though.
l2iceboy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: Kenwood Double DIN receiver. Kenwood DPX-701 Cd Player. div MWSOC Private Classifieds 3 06-19-2008 02:52 PM
Eclipse of Kenwood Double Din? z3coupe Car Audio, Video & Security 19 10-21-2004 07:41 AM
FS: Kenwood Double Din CD/MP3/Tape MP4030 with Wiring Harness BLACKWRX03 Private 'For Sale' Classifieds 8 05-20-2004 02:07 AM
F/S Kenwood Double DIN Stubaru Private 'For Sale' Classifieds 5 11-17-2003 10:40 PM
FS Local Kenwood Double Din SONofSAM Bay Area Impreza Club Forum -- BAIC 0 06-11-2002 01:38 AM


All times are GMT -4. The time now is 02:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.