Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday October 25, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-07-2008, 12:08 AM   #1
gakusya
Scooby Newbie
 
Member#: 81982
Join Date: Feb 2005
Chapter/Region: MWSOC
Location: Jackson, MI
Vehicle:
2005 WRX STI
Crystal Grey Metalic

Default Cooling system problem

Coolant is not returning to the engine from reservoir after cooling down. For city driving, it can still recirculate but not highway driving. After driving on the highway, I can see a lot of bubbling in reservoir tank. I can see some particles like carbon dust and color change of coolant. Is there any way, I can find out which bank is injecting exhaust gas in the cooling system?
gakusya is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Burping" Cooling System Problems.. STI_KLR Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 31 11-03-2008 03:16 PM
Cooling system problem - car idles at 3k racer_x Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 5 10-22-2008 01:28 PM
i have a big cooling system problem! TheBryman Service & Maintenance 11 06-12-2007 02:21 PM
Cooling system problem? taphonomist Service & Maintenance 0 04-17-2005 04:40 PM
I'm confused. Cooling system problems... fastenova Legacy Forum 10 04-16-2005 10:15 PM


All times are GMT -4. The time now is 01:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.