Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday May 30, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo)

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-08-2002, 03:43 PM   #1
gotsol
Scooby Specialist
 
Member#: 17346
Join Date: Apr 2002
Chapter/Region: South East
Location: All Over NC
Vehicle:
08 Cayman S
White

Question New to Turbos and I just put in a boost gauge, now I have a question

This may be a newbie type question, but this is my first turbo car and I just put in an Autometer boost gauge.

I noticed that in first gear, the gauge will very rarely get more than 6psi from a semi aggressive launch, 10-12 on a more aggressive launch, and I hit 14 the other day from a hard launch. Sometimes with a part throtle, normal launch I barley get any boost.

I have the 3/16th connector mod.

Could someone help me understand this behaior? Is it a fiirst gear saving thing?

Thanks
gotsol is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New to the Subie world, silly question: stock STi boost gauge screw/thread size? Smurftastic Electrical & Lighting 3 04-19-2010 08:41 PM
just put in hids for my 08 wrx...have a slight problem jonnylin1 Interior & Exterior Modification 17 04-01-2010 03:28 PM
New to Subaru and Nasioc. Just saying HI sr20tom General Community 23 03-17-2009 06:20 PM
Just put in My Boost gauge reddd02kg Newbies & FAQs 7 12-16-2007 01:11 PM
where to get and EGT bung put in DarkShadow Texas Impreza Club Forum -- TXIC 7 05-05-2005 02:12 PM


All times are GMT -4. The time now is 05:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.