Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday March 29, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Newbies & FAQs

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-28-2008, 02:14 PM   #1
douginportland
Scooby Newbie
 
Member#: 180950
Join Date: May 2008
Default newbie doesnt know which forum to look in for code resets

Hi and thanks for reading;

I bought a 97 Outback (autimatic transmission) in nice shape but test drove it in the day time and later after purchase while driving at night there were no instrument lights. Found that the fuse was missing altogether and replaced that. While under the dash I noticed unplugged green male /female clip wires. This was above the gas pedal more or less. I plugged it together and the check engine light started blinking. I used my auto Xray to pull the codes ( finally a reason to use it ! ) and got the speed sensor malfuntion code P0500 and and something else called a neutal position inhibiton switch circuit fault P1121 ? Also a P1540 vehicle speed sensor 2 range/ performance. Can I pull the ECU to reset ? Is it straightforward job to replace speed sensors ?

thanks again

D
douginportland is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Looking to purchase a 06 wrx 5spd in june or july. what to look out for? Ahut2000 General Community 0 04-09-2008 10:06 AM
Don't know what kit to look for 08 forester subielove02 Brakes, Steering & Suspension 2 03-25-2008 11:00 PM
Which fuse to tap in to for 12v WRX4eva Interior & Exterior Modification 6 07-13-2007 01:15 AM
Where to look up dealer code? balajc General Community 0 01-23-2003 09:58 AM
which one of you Chi guy's is going to trade in for an EVO 10th Warrior Mid West Subaru Owners Club Forum -- MWSOC 18 10-27-2000 07:10 AM


All times are GMT -4. The time now is 04:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.