Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday September 16, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-13-2008, 11:55 PM   #1
mimik
Scooby Newbie
 
Member#: 147245
Join Date: Apr 2007
Location: Chicago NW burbs
Vehicle:
2004 WRX

Default Electrical problem

Here is my problem, I drive at night from my parents house to my house 24 miles half way home my gauges my lights begin to flicker dim whatever. I tap the brake and lights dim alot and sometimes my radio loses power and my mirror compass resets, tonight when I taped my brakes and later when I turned on the high beams my ABS light came on. Couple days ago on my way to work in the morning I lost all electrical power for less than a second my speedometer and tach went down and I belive engine cut out but it was less then a second so I'm not sure if the engine died or not. Sorry for the long write up but I'm loosing patience with my Subaru. Would this be an alternator problem and if not time for a new car.
mimik is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
('93-'01) Help!! Legacy Electrical Problems mhj Impreza Forum 4 07-26-2001 07:32 PM
('93-'01) Please help - Electrical problems Boeleni Impreza Forum 2 04-08-2001 08:53 AM
Electrical problems? Bohanan Texas Impreza Club Forum -- TXIC 6 12-24-2000 05:18 PM
Static electricity problem dead-eye General Forum Archive 36 12-08-2000 09:40 PM
Weird electrical problem JJTheSubeDriver Car Audio, Video & Security 4 01-28-2000 08:23 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.