Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday December 28, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-18-2002, 07:34 PM   #1
Kostamojen
Scooby Guru
 
Member#: 2272
Join Date: Sep 2000
Chapter/Region: BAIC
Location: haha XD
Vehicle:
2013 Subaru 599 :P
Galaxy Blue Sexy

Default I guess my car doesnt need the STI engine mounts...

The other day, I saw some STI engine mounts in action on a WRX... Rev the car, and the engine doesnt move at all vs. stock where the engine would move a good 2 inches vertically. Same with the RS...

But my car doesnt seem to move at all when in the same situation... Perhaps is cause my car has only 110hp, but i didnt expect it to not move at all!

Anyone else with an L notice this???

I still could use a tranny mount though I believe... its aweful corroded down there
Kostamojen is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Do I have the right engine mounts for my 09 - help, under my car now last lemming alive Transmission (AT/MT) & Driveline 2 04-24-2010 10:15 PM
Stock STi engine mounts the same as wrx mounts?? ej20_876 Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 9 08-02-2004 01:23 PM
So... say the L engine mount bolt doesnt want to cooperate... Johnny Stockholm Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC 0 05-11-2004 07:42 PM
How can I get out my uppipe without removing the lower engine mount bolt? vteg Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 35 02-16-2004 08:55 PM
('93-'01) I guess my car isnt the most cross-wind friendly eh? balajc Impreza Forum 7 10-17-2003 02:06 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.