Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 30, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-18-2008, 11:36 PM   #1
xxscaxx
Scooby Guru
 
Member#: 86459
Join Date: May 2005
Chapter/Region: Tri-State
Location: Campbell Hall, NY
Vehicle:
2013 BRZ
SWP

Default battery relocation problem

i hope this is in the right section.

alright so i rerouted my battery to the trunk while i have everything pulled out off my motor, so i could balance out the weight and free up some space in the front (please dont tell me i shouldnt have done it, or have gone to a lightweight battery).

i have everything all wired up. i have the stock positive line to a distribution block, then a line from the distribution block to the battery, and then the 8g wire from the fuse box to the distributor block. stock negative grounded to the body, and the negative from the battery grounded to the back. i pretty much followed this tutorial Battery Relocation Project.

when i hook up the battery terminals, everything is fine but my defi's are turning on, so obviously a wire is getting constant power when it should. pretty sure its the 8g wire that is coming from the fuse relay box.

now, the ONLY thing i did differently from that tutorial, is use a different distributor block, which i think is my problem. the distribution block i have isnt like the monster, its shape looks like a stop sign and has no fuses in it. Now im pretty sure that its my problem, but can anyone verify this? the 8g wire that he has routed to his monster distribution block has a fuse in it. is this my problem, should i have a fuse in the a. line or b. get a new distribution block? i wanted to get the exact one he has but im not sure exactly which one it is. thanks guys!
xxscaxx is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Battery relocation, with conventional Battery. azn0boi04 Electrical & Lighting 3 02-23-2010 11:06 PM
problem with battery relocation. atomicapples Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 6 01-02-2003 11:51 PM
Battery Relocation Kits BongMan Normally Aspirated Powertrain 25 09-16-2001 01:29 AM
('93-'01) Battery relocation questions Imprezer Impreza Forum 2 06-05-2001 04:50 AM
For sale: battery relocation kit bill harvey New England Impreza Club Forum -- NESIC 3 03-04-2001 03:39 PM


All times are GMT -4. The time now is 04:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.