Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday August 1, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Click here to visit TireRack
Brakes & Suspension Forum sponsored by The Tire Rack

Losing traction? Need new tires?
Click here to visit the NASIOC Upgrade Garage...
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Brakes, Steering & Suspension

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-03-2008, 09:33 PM   #23
mla163
Scooby Specialist
 
Member#: 104922
Join Date: Jan 2006
Chapter/Region: MAIC
Location: NoVA
Vehicle:
2013 BRZ

Default

Quote:
Originally Posted by wtyree View Post
I'm just now getting around to installing the RCE wagon springs I bought from TiC earlier this year. I've got an 02 wagon and am installing koni inserts, RCE wagon springs and group n top hats. I did get 04+ rear top hats to go with the RCE wagon springs. This thread really helped with the pictures because when I took the top perch off, the conical washer fell out before I could see how it was oriented. Anyways, I'm having a hard time getting the torque on the top nut without the top perch rotating out of alignment. The service manual even calls out a special tool to do this. How have you guys done it? It was already to late in the day to call TiC or RCE. I guess if I don't get an answer before I start again tomorrow I'll give them a call.
Do a little search, I've gone thru this too. Hit it with an impact wrench as tight as you can get it, but don't go nuts. Put it on the car, put everything together and let the car down. There should be enough weight on the car to keep it from spinning. I don't even know if the "special tool" exists.

Here's a good one http://forums.nasioc.com/forums/show....php?t=1515466
mla163 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is it my imagination or is this racist? (pic inside) edkwon Off-Topic 28 06-09-2008 12:20 PM
Is this correct? lilsix General Community 9 01-27-2005 01:08 AM
Is this correct engine air filter for STi? 2dino Factory 2.5L Turbo Powertrain 12 04-25-2004 11:30 PM
Is this correct for Boost ? waitandbleed92 Factory 2.0L Turbo Powertrain 3 04-15-2003 11:50 PM
Is this correct WR-REX Texas Impreza Club Forum -- TXIC 4 07-01-2002 07:53 AM


All times are GMT -4. The time now is 12:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.