Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 11, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Baja Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-30-2009, 10:17 PM   #1
seanr2
Scooby Newbie
 
Member#: 62697
Join Date: May 2004
Chapter/Region: Tri-State
Location: Collegeville Pa
Vehicle:
2003 BAJA
Garnet Red

Question Air Conditioner Not Working

It shot up into the 90's for a few days this week in the Philly area. I naturally turned on my AC and got no cold air! It blows just fine but nothing cold. I'm not sure if it needs a charge but I haven't done anything to the AC since I bought it in 03 and I have 165000 miles. One other thing and I'm not sure if its related, I hear a hissing sound coming from under the drivers side dashboard whenever the defroster or AC is on. Any thoughts?
seanr2 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Air conditioner not working - AT ALL. RallyFord Factory 2.0L Turbo Powertrain 6 09-01-2004 10:28 AM
air conditioner not working FinalBean Service & Maintenance 5 04-27-2004 07:53 PM
my air conditioner isnt working dashiet Service & Maintenance 2 03-13-2004 11:13 AM
help! my air conditioner isnt working dashiet Service & Maintenance 3 01-10-2004 06:24 PM
Rear lights out... air condition not working?? Impreza2.5RSTi Normally Aspirated Powertrain 2 11-06-2002 10:23 AM


All times are GMT -4. The time now is 08:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.