Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday November 29, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-28-2009, 03:54 PM   #1
Scooby Newbie
Member#: 24773
Join Date: Sep 2002
Location: San Antonio, TX
2005 WRX STI

Default AC not blowing cold air

I tried searching but couldn't find exact symtoms. So the other day, AC was just working fine. It's been over 100 degrees for the past 2 weeks. Yesterday, I didn't drive the car at all. Then today, the ac kicks on but no cold air. One thing I noticed is the hissing sound under the dash continues to hiss. Normally, I only hear the hissing sound in the beginning then fades away. What should I do to start troubleshooting? I just had a 60K maint. done by subaru and this happens?
b0red@werk is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A/C not blowing cold doodie Service & Maintenance 35 06-08-2015 11:40 PM
Heater blowing cold air Tweeder Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 3 05-23-2010 09:11 AM
AC stopped blowing cold KaliKarver Warranty Issues & SOA Problems 17 07-30-2009 10:57 PM
It's 14 degrees out and my car is blowing cold air!!! jester696 Factory 2.5L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.5L Turbo) 33 01-26-2009 11:05 PM
A/C hissing not blowing cold air ryanpietro Factory 2.5L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.5L Turbo) 3 08-28-2006 03:33 PM

All times are GMT -4. The time now is 07:57 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.