Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday July 12, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Water/Methanol Injection, Nitrous & Intercooler Cooling

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-11-2009, 10:35 PM   #1
Dak Jones
Scooby Newbie
 
Member#: 220149
Join Date: Aug 2009
Chapter/Region: South East
Location: Huntington, WV
Vehicle:
2004 Subaru WRX STI
WRC Blue

Default Please Help: SMC Meth system not spraying after clutch install

Please help. I have a SMC methanol injection system installed on my 2004 sti. Everything has always worked fine untill i took it to a mechanic to have a new ACT 6 puck clutch kit and new light weight flywhee installed. The garge i went to was recomended by a guy i know that has multiple high performance, highly modified cars.

I went for a ride after the install to break in the new clutch and found that the car felt way under powered compaired to usual. The car makes 454 whp spraying meth. I noticed that the indicator light on the dash control module that let you know that the system is armed was lit as it should be but at 10 PSI the system should spray but does not. No spray at all. The mechanic said that all he did with the electrical system was pull the batery. I checked the ground wires for the meth pump, they were fine. I am really upset about this. I worked fine when i took it to this guy. I just noticed it today and the mechanics shop is closed so i havent had a chance to bring the car back to the shop. I reset my map with my access port to the 26 psi + meth map because the ECU had reset after they pulled the battary. Can anyone help me? The green armed light is on but the spray light will not come on at 10 PSI and the system is not spraying. When i hit the test button i get nothing. I looks like its grounded to the right side bolt of the meth bottle. I am affraid that the mechanic will not take the blaim. He will say the he only pulled the battery. What would they have disconnected in order to drop the tranny for a clutch install that could cause this problem. The car was tuned by TopSpeed of ATL and they are 500 mile away from me. I need help.
Dak Jones is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help clutch not engaging after engine install racrx Factory 2.0L Turbo Powertrain 5 11-12-2006 10:04 PM
Tranny will not shift after clutch install bottlediger Transmission (AT/MT) & Driveline 5 11-15-2004 12:21 AM
PLEASE HELP: My Anodized Volks were sprayed with acid... heavy_tank32 Tire & Wheel 5 07-27-2004 01:58 PM
My car won't start after clutch install! Please help!!! baldcherub Transmission (AT/MT) & Driveline 7 12-11-2001 11:35 PM
please help: stock intake system needed Cool Hand Bay Area Impreza Club Forum -- BAIC 4 02-01-2001 05:52 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.