Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday April 21, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Transmission (AT/MT) & Driveline

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-03-2010, 10:48 PM   #1
Subirex09
Scooby Newbie
 
Member#: 207880
Join Date: Apr 2009
Location: CT
Vehicle:
2013 STi
Awesome SWP

Default 2009 WRX Clutch Pedal Vibration and Rotational Squeaking Sound

Has anyone gotten a diagnosis on this problem and had it fixed?

Occasionally, this is only the 2nd or 3rd time it happened, I feel a consistent vibration in the clutch pedal between shifts, it seems to vibrate to the motor rpms, along with a higher pitched squeaking that sounds rotational seemingly under the hood...like the way a bad pulley would sound. I was very worried when I heard it tonight. It is cold out but the car was completely warmed up. I do NOT get this vibration like a lot of others during cold starts. It happened right after I got off the highway...I had kind of a poor shift into gear after I got off the exit ramp but I didn't drive it abnormally in any way. I don't beat on it and I only have a short shifter for mods, nothing else.

This squeaking and vibration happened until I shut the car off. When I restarted, it was ok.

Anyone have a similar experience?

Thanks.

Last edited by Subirex09; 02-03-2010 at 11:08 PM.
Subirex09 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Clutch pedal vibration Dave99 Transmission (AT/MT) & Driveline 18 12-10-2010 12:07 PM
Clutch pedal vibration Cinna696 Transmission (AT/MT) & Driveline 0 10-27-2008 11:54 PM
06 WRX Clutch Pedal Squeaking suBooneru Warranty Issues & SOA Problems 4 02-08-2006 08:56 AM
clutch pedal vibration HS WRB-rex Transmission (AT/MT) & Driveline 5 12-28-2002 04:49 AM
clutch pedal vibration OMAHA2.5RS Transmission (AT/MT) & Driveline 0 03-08-2002 03:52 AM


All times are GMT -4. The time now is 04:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.