Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday April 18, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-24-2010, 12:08 PM   #1
gijoe985
Scooby Newbie
 
Member#: 232444
Join Date: Dec 2009
Default Engine Install Problems. Locked it up...

So I recently rebuilt my 92 2.2 motor and I installed it into my AWD, Auto legacy yesterday. Long story short, got the engine in, put the torque converter bolts back on, realized that I never got the engine mount studs into their holes, so I jacked it up a little and popped them in, and then I finished bolting the engine together. But later when I tried to start the engine, it was locked up, couldn't turn it with a breaker bar either.

Back in high school I messed up a TC on my mustang by not having it in all the way when I bolted the engine to the tranny. I ended up crushing my tranny fluid pump. I'm hoping this wasn't so bad...

Any tips on how to remedy this without pulling the engine all the way again? Thus far I plan to loosen the engine to tranny bolts and see if it will spin then. Then maybe the bolts on the TC. But I don't know what I'd do from there if it doesn't work.
gijoe985 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
05 STI Engine Install Problems JKizzle Factory 2.5L Turbo Powertrain 9 05-01-2010 05:40 PM
Sold!!!!! Lock It Up Akrylic09 SCIC Private Classifieds 27 12-01-2009 01:35 AM
Where can I find Lock It Up - Gatorade commercial song? skimmilk68 Off-Topic 20 09-29-2009 06:30 PM
Lock it up!!!! pigSTI04 Off-Topic 5 11-10-2008 02:32 PM
Engine mount problem when jacking up engine Eaglesfan2422 Service & Maintenance 3 09-03-2006 06:11 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.